Ser-Balsam Multifunctional Regenerator pentru Unghii cu Vitamine 11ml

2187

nou

MAGIC NAILS REPAIR EXTREME Ser-Balsam Multifunctional Regenerator pentru Unghii cu Vitamine Contine Vitaminele A+E+F.

In stoc

29,32 lei cu TVA

MAGIC NAILS REPAIR EXTREME
Ser-Balsam Multifunctional Regenerator pentru Unghii cu Vitamine
Contine Vitaminele A+E+F.
Serul-Balsam Multifunctional Regenerator pentru Unghii cu Vitamine imbunatateste total aspectul si conditia unghiilor in 10 moduri diferite. Complexul de vitamine regenereaza si intareste unghiile in siguranta , facandu-le mai rezistente, mai durabile si mai netede. CC Corectie&Formula de Ingrijire are grija de unghii, astfel incat prntr-o aplicare sistematica le acopera frumos, le reda o culoare naturala si un aspect placut, unghiile fiind in acelasi timp protejate impotriva despicarii, ruperii si exfolierii.

Nunata delicata a balsamului reda unghiilor sclipirea, si efectul de roz natural. Balsamul rezista pe unghii pentru o perioada lunga de timp. Nu contine formaldehide.

Aplicare: Aplicati pe unghiile curate (fara oja) un strat de balsam. Asteptati sa se usuce. Balsamul poate fi folosit singur sau ca baza pentru utilizarea ojelor de colorare a unghiilor. Este destinat utilizarii in mod regulat, dupa nevoie.

Produse asemănătoare

18,66 lei

Hair removal cream Golden oils 100ml Sensitive skin Crema epilatoare cu uleiuri pretioase de argan , perilla si abisinian pentru pilea sensibila gama Vanity Golden Oils Crema delicata, catifelata pentru indepartarea rapida a parului.