Ulei de Cocos Extravirgin Ecologic/BIO 250g/330ml

2436

nou

Uleiul de cocos este cel mai bun ulei pentru gatit, prajit sau copt.

In stoc

25,64 lei cu TVA

Uleiul de cocos este cel mai bun ulei pentru gatit, prajit sau copt. El devine solid sub 25°C si are o aroma specifica de cocos.



Uleiul de cocos extra virgin Maya Gold se obtine prin maruntirea pulpei nucii de cocos, care este mai apoi incalzita pentru a se elimina umezeala, presand apoi pulpa maruntita intr-o turta de presare la 55°C. Dupa presare, uleiul este mai apoi filtrat printr-o serie de filtre pentru a indeparta orice particula din ulei.

Uleiul de cocos Maya Gold este extra virgin, ceea ce inseamna ca este obtinut numai din pulpa de nuca de cocos escologica, care este mai apoi presata pana se obtine uleiul. Acesta este nerafinat, nu contine aditivi alimentari si nu este procesat termic la temperaturi inalte. Toate acestea, pentru a pastra aroma naturala si gustul specific de cocos.

Mod de utilizare:

Uleiul de cocos extra virgin este foarte rezistent la temperaturile inalte in timpul gatitului, fiind foarte popular in bucataria orientala deoarece da o aroma delicioasa de cocos mancarurilor gatite cu acest ulei.

Uleiul de cocos nu se oxideaza atat de usor ca alte uleiuri atunci cand este incalzit si se poate folosi in siguranta la prepararea mancarurilor in wok-uri, la prepararea mancarurilor orientale sau la copt. De asemenea, se poate consuma ca atare intins pe paine sau se poate folosi, pur si simplu, pe ten si corp pentru a hidrata pielea.

 

Tara de origine: Sri Lanka

Produse asemănătoare

25,64 lei

Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in cosmetica naturista si in alimentatie datorita numeroaselor sale proprietati nutritive (Vitamina-E, vitamina K si minerale, cum ar fi de Fier ) si datorita continutului ridicat de grasimi saturate (acidul lauric).