Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/BIO 450g/565ml

2137

nou

Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in cosmetica naturista si in alimentatie datorita numeroaselor sale proprietati nutritive (Vitamina-E, vitamina K si minerale, cum ar fi de Fier ) si datorita continutului ridicat de grasimi saturate (acidul lauric).

In stoc

40,29 lei cu TVA

Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in cosmetica naturista si in alimentatie datorita numeroaselor sale proprietati nutritive (Vitamina-E, vitamina K si minerale, cum ar fi de Fier ) si datorita continutului ridicat de grasimi saturate (acidul lauric). Uleiul de cocos se prezinta sub forma solida, iar la temperatura camerei sau la caldura se lichefiaza. Este ideal si pentru gatit fiind mai putin predispus la deteriorare atunci cand este incalzit la temperaturi inalte.



PRODUS VEGAN - FARA GLUTEN - 100% NATURAL

 

 

Cele mai importante beneficii ale Uleiului de Cocos :

 

- Echilibreaza hormonii

Uleiul de cocos este o grasime naturala care ajuta la nutritia hormonilor, fiind un bun hranitor pentru glandele suprarenale, dar si pentru tiroida.

- Energizeaza si stimuleaza metabolismul

Acest ulei ajuta la eliberarea de energie pe termen lung in corp, astfel stimuland metabolismul si accelerand arderea grasimilor.

- Stabilizeaza nivelul de zahar din sange

Eliberarea uleiului de cocos in corp se realizeaza de-a lungul mai multor ore. In acest mod, este furnizata o sursa de energie care mentine constant nivelul de zahar in sange.

- Trateaza candida

Uleiul de cocos contine acid lauric, cunoscut pentru proprietatile pe care le are impotriva acestei infectii.

- Imbunatateste imunitatea

Uleiul de cocos are in componenta acid lauric, care se transforma in monolaurin, o monoglicerida care anihileaza o gama larga de virusi, bacteriile gramnegative si protozoarele. In acest fel, reprezinta un bun tratament pentru diferite afectiuni deoarece intareste sistemul imunitar.

 - Trateaza ulcerul

Acest ulei are proprietatea de a repara peretii intestinali, avand un efect mucilaginoscare ajuta la digestie si la reglarea tranzitului intestinal.

- Reduce febra

Uleiul este racoritor, demonstrand o eficienta fantastica in scaderea temperaturii corporale.

 - Este remediu impotriva negilor

Pune putin ulei de cocos pe neg si apoi infasoara zona cu o fasa de pansat. Uleiul de cocos este un bun atifungic, care ajuta la eliminarea negilor. Aplica tratamentul timp de o luna, schimband fasa zilnic, si vei vedea rezultatele.

 - Este un bun hidratant

Poti folosi uleiul de cocos pentru a beneficia de o hidratare completa a pielii, si de asemenea, pentru a preveni acneea si aparitia ridurilor.

- Este leac impotriva matretii

Fa-ti un amestec din ulei de cocos si ulei de rozmarin si aplica-l pe scalp. Maseaza usor si lasa-l sa actioneze peste noapte. A doua zi, spala-te normal si repeta tratamentul pana cand problema dispare.

- Vindeca arsurile solare

 Uleiul are un efect racoritor, astfel fiind benefic pentru calmarea mancarimilor pielii, ce apar dupa arsurile solare.

 

Informatii nutritionale / 100g:

Energie 3764kj / 899Kcal, Grasimi 99.38g, Proteine 0.2g, Carbohidrati 0g, Fibre <0.1g,  Sare <0.1g, Fier, Calciu

Recomandari de utilizare: Dupa preferinte / gust / reteta.

Ingrediente: 100% ulei de cocos virgin,obtinut prin presare la rece,  certificat GB-ORG-5

Tara de provenienta: Sri Lanka

 

Etichete: Vegan, Fara gluten

Produse asemănătoare

25,64 lei

Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in cosmetica naturista si in alimentatie datorita numeroaselor sale proprietati nutritive (Vitamina-E, vitamina K si minerale, cum ar fi de Fier ) si datorita continutului ridicat de grasimi saturate (acidul lauric).