Nou
ULEI CANEPA 50ml SOLARIS

ULEI CANEPA 50ml SOLARIS

5941828008227

nou

Uleiul din seminte de canepa este cunoscut ca si "uleiul perfect echilibrat al naturii" deoarece are un continut ridicat de acizi grasi nesaturati in raportul ideal intre Omega 6 si Omega 3, acizii grasi esentiali de care organismul are nevoie pentru a fi sanatos si totodata necesari pentru cresterea normala si dezvoltarea copiiilor.

In Stoc

9,64 lei cu TVA

Reduce colesterolul, diabet, osteoporoza, considerat aliment protector Contine, de asemenea, acid gamma-linolenic, "super acidul gras polinesaturat".

Uleiul de canepa este obtinut prin presare la rece din seminte nedecorticate de canepa. Soiul Cannabis Sativa este folosit din timpuri vechi in alimentatie, confectii, in realizarea hartiei sau a materialelor de constructii. In prezent canepa este foarte apreciata pentru proprietatile sale nutritive, fiind considerata un produs valoros pentru o alimentatie bogata in nutrienti.

Nutritiv, regenerant si revitalizant uleiul de canepa este perfect pentru hidratarea optima a scalpului si stoparea caderii parului. Ajuta la oxigenarea si la hidratarea corecta a pielii, facându-l util in eczeme, avand, de asemenea, si efect antibacterian, antimicotic si antiviral.

Are in compozitie cei trei acizi grasi esentiali: Omega 9, Omega 6 si Omega 3 si este singurul care contine acizii grasi Omega 6 si Omega 3 in raportul magic de 3:1. Un dezechilibru in acest raport predispune la oboseala si duce la accelerarea evidenta a unor boli precum reumatismul, afectiunile dermatologice si afectiunile cardiovasculare. De aceea se spune despre el ca este un adevarat aliment protector. Acizii grasi existenti mentin scazut nivelul colesterolului si al trigliceridelor, prin accelerarea proceselor metabolice. Tonusul se imbunatateste, iar in organism grasimile sunt arse mai repede, neavand timp sa se depuna pe peretii arterelor.

Uleiul de canepa poate fi consumat ca atare, in scop terapeutic. Alimentar, poate fi folosit pentru salate, simplu sau in combinatie cu alt ulei (ex. de masline) sau pentru diferite preparate. Pentru mancarurile gatite, se recomanda adaugarea la final.

Produse asemănătoare

25,64 lei

Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in cosmetica naturista si in alimentatie datorita numeroaselor sale proprietati nutritive (Vitamina-E, vitamina K si minerale, cum ar fi de Fier ) si datorita continutului ridicat de grasimi saturate (acidul lauric).