Cat's Claw Pulbere Ecologica/Bio 125g

2455

nou

Cat's claw (Uncaria tomentosa) sau Gheara matei este o planta originara din America de sud, cu efecte deosebite asupra sistemului imunitar si osteoarticular.

Acest produs nu se mai află pe stoc

34,18 lei cu TVA

Cat's claw (Uncaria tomentosa) sau Gheara matei este o planta originara din America de Sud, cu efecte deosebite asupra sistemului imunitar si osteoarticular .Aceasta ajuta la protejarea  sistemul cardio vascular, poate reduce efectele chimio si radioterapiei, contribuie la intarirea imunitatii naturale a organismului, poate ajuta organismul in infectii, protejeaza ficatul in afectiunile hepatice.

Cele mai importante beneficii ale pulberei de Cat’s Claw :

- Cat’s claw are un efect antioxidant puternic in reducerea peroxililor periculosi si a radicalilor superoxizi. Teste de laborator au indicat faptul ca puterea antioxidanta a plantei o depaseste pe ce a multor extracte de fructe, legume, cereale sau plante medicinale.

- Cat’s claw are un puternic efect antiinflamator si inhiba producerea factorului alfa in necroza tumorala, un mesager care declanseaza inflamatiile acute si cronice.

- Cat’s claw reduce inflamatiile pentru a imbunatati structura incheieturilor, reduce durerea si disconfortul cauzat de artrita. Oamenii de stiinta au descoperit recent faptul ca gheara matei poate proteja cartilajul.

- Pe langa efectul puternic antioxidant si antiinflamator, aceasta planta imbunatateste sistemul imunitar, protejand organisul de agenti patogeni intalniti zilnic in aer, apa si mediul inconjurator.

- Poate fi folosit complementar in terapia antitumorala ca imunostimulator, deoarece stimuleaza apoptoza celulelor tumorale, protejeaza structura ADN-ului de efectele radicalilor liberi, stimuleaza diviziunea celulara normala, reduce efectele adverse ale chimio si radioterapiei

Informatii nutritionale/100g:

Energie: 1061kj/256kcal

Carbohidrati: 30.98g

din care zahar: 2.46g

Fibre:53.34g

Proteine: 2.63g

Grasimi:1.23g

din care saturate:0.6g

Sodiu:0.014g

Ingrediente: 100% pulbere ecologica de Cat's claw (gheara matei)

Tara de origine: Peru

 

Produse asemănătoare

25,64 lei

Ginsengul indian sau Ashwagandha (Withania somnifera) este o planta tropicala, ce se remarca prin proprietatile sale vindecatoare de exceptie.