Seminte de Lucerna (Alfalfa) pentru Germinat Ecologic/BIO

2488

nou

Gata in 5 zile Numele de Alfalfa este un derivat din Al-fac-facah, care inseamna in limba araba "parintele tuturor mancarurilor".

In stoc

12,00 lei cu TVA

Gata in 5 zile

Numele de Alfalfa este un derivat din Al-fac-facah, care inseamna in limba araba "parintele tuturor mancarurilor". Germenii de lucerna aduc un aport mare de proteine si caroten. De asemenea, contin vitaminele C, D, K, E si B12. Germenii au un gust delicios, proaspat si sunt des folositi in asezonarea carnii si a pestelui, dar si in salate. Mai sunt recomandati si in combinatie cu ou si rosii sau branza si sandwich-uri.

Instructiuni de germinare:
Folosind bolul de sticla cu sita pentru a germina semintele, puneti un strat de seminte pe sita si clatiti cu grija sub jetul de apa. Umpleti recipientul de sticla cu apa pana la nivelul sitei, lasand apoi sita cu seminte pe bolul de sticla. Recipientul se lasa la temperatura camerei (aproximativ 20-22C). Apa din recipient trebuie schimbata zilnic.
Dupa 5 zile, germenii sunt gata de consumat.
Germenii pot fi pastrati la frigider pentru aproximativ o saptamana, fara ca acestia sa isi piarda proprietatile si raman proaspeti.

Toate produsele din gama Cut&Eat au fost testate impotriva: Salmonella, Lysteria monocytogenes, E Coli O157:H5.

Tara de origine: Olanda

Produse asemănătoare

26,66 lei

Bol de sticla cu capac cu sita1 plic seminte de Brocoli pentru germinat CADOU Instructiuni pentru germinare:Puneti o lingura de seminte in borcan si clatiti cu apa, cu grija.

27,99 lei

Kit-ul contine:1 ghiveci plastic10 seminte de ardei mexican Jalapeno ecologice1 saculet cu pamant Instructiuni de cultivare:Pentru a asigura un drenaj corespunzator, inainte de a introduce pamantul, asezati cateva pietre pe fundul ghiveciului, dupa care turnati pamantul in ghiveci, lasand aproximativ 10% deoparte.

13,33 lei

Kit-ul contine:1 ghiveci ceramica mic1 plic seminte iarba de secara (pentru cresterea parului)1 pereche ochisori jucausi CADOU1 tableta de pamant concentratambalajul pentru decorarea ghiveciului Decorarea ghiveciului:Ardeiul verde de pe ambalaj se decupeaza si se lipeste pe ghiveci, dupa care se vor lipi si ochisorii jucausi.