Seminte de Chives pentru Cultivare Ecologic/BIO

2524

nou

Seminte suficiente pentru a planta 3 m² Se planteaza de la inceputul primaverii pana in toamna pe randuri, in gradina sau in ghivece.

Acest produs nu se mai află pe stoc

9,33 lei cu TVA

Seminte suficiente pentru a planta 3 m²

Se planteaza de la inceputul primaverii pana in toamna pe randuri, in gradina sau in ghivece. Toamna puteti lua plantele din gradina si sa le plantati in ghivece pentru a le cultiva in interior.

Tara de origine: Olanda

Produse asemănătoare

26,66 lei

Bol de sticla cu capac cu sita1 plic seminte de Brocoli pentru germinat CADOU Instructiuni pentru germinare:Puneti o lingura de seminte in borcan si clatiti cu apa, cu grija.

27,99 lei

Kit-ul contine:1 ghiveci plastic10 seminte de ardei mexican Jalapeno ecologice1 saculet cu pamant Instructiuni de cultivare:Pentru a asigura un drenaj corespunzator, inainte de a introduce pamantul, asezati cateva pietre pe fundul ghiveciului, dupa care turnati pamantul in ghiveci, lasand aproximativ 10% deoparte.

13,33 lei

Kit-ul contine:1 ghiveci ceramica mic1 plic seminte iarba de secara (pentru cresterea parului)1 pereche ochisori jucausi CADOU1 tableta de pamant concentratambalajul pentru decorarea ghiveciului Decorarea ghiveciului:Ardeiul verde de pe ambalaj se decupeaza si se lipeste pe ghiveci, dupa care se vor lipi si ochisorii jucausi.