Seminte de Castraveti pentru Cultivare Ecologic/BIO

2529

nou

Seminte suficiente pentru a planta 6 m² Se planteaza de la jumatatea lunii Aprilie pana la jumatatea lunii Mai in cadre, iar la sfarsitul lunii Mai se resadesc pe randuri.

Acest produs nu se mai află pe stoc

12,00 lei cu TVA

Seminte suficiente pentru a planta 6 m²

Se planteaza de la jumatatea lunii Aprilie pana la jumatatea lunii Mai in cadre, iar la sfarsitul lunii Mai se resadesc pe randuri. De asemenea, se pot semana direct in gradina, pe randuri in luna Mai. Evitati ruperea plantei in timpul cresterii, deoarece orice intrerupere in timpul acestui proces da un gust amar castravetilor.

Tara de origine: Olanda

Produse asemănătoare

26,66 lei

Bol de sticla cu capac cu sita1 plic seminte de Brocoli pentru germinat CADOU Instructiuni pentru germinare:Puneti o lingura de seminte in borcan si clatiti cu apa, cu grija.

27,99 lei

Kit-ul contine:1 ghiveci plastic10 seminte de ardei mexican Jalapeno ecologice1 saculet cu pamant Instructiuni de cultivare:Pentru a asigura un drenaj corespunzator, inainte de a introduce pamantul, asezati cateva pietre pe fundul ghiveciului, dupa care turnati pamantul in ghiveci, lasand aproximativ 10% deoparte.

13,33 lei

Kit-ul contine:1 ghiveci ceramica mic1 plic seminte iarba de secara (pentru cresterea parului)1 pereche ochisori jucausi CADOU1 tableta de pamant concentratambalajul pentru decorarea ghiveciului Decorarea ghiveciului:Ardeiul verde de pe ambalaj se decupeaza si se lipeste pe ghiveci, dupa care se vor lipi si ochisorii jucausi.