Punga pentru Cultivare + Seminte de Busuioc

2499

nou

Punga contine: 1 plic cu seminte de busuiocpamant Instructiuni de cultivare:Taiati cu o foarfeca partea de sus a pungii pentru a o deschide.

In stoc

15,99 lei cu TVA

Punga contine:
1 plic cu seminte de busuioc
pamant

Instructiuni de cultivare:
Taiati cu o foarfeca partea de sus a pungii pentru a o deschide. Scoateti plicul cu seminte de busuioc si pamantul care este ambalat intr-o punga separata. Turnati pamantul in punga de cultivare, lasand aproximativ 2 linguri de pamant deoparte. Deschideti plicul cu seminte si presarati 8-10 seminte in punga de cultivare. Acoperiti semintele cu pamantul ramas, dupa care umeziti pamantul din interiorul pungii. Pastrati restul semintelor pentru viitoare plantari.
Asezati punga pentru cultivare intr-un loc insorit, din interiorul casei, de preferat la fereastra. Continuati sa mentineti pamantul umed, dar aveti grija sa nu il udati in exces.
Cand plantele ajung la inaltimea de 3-4cm, pastrati 2-3 plante in punga de cultivare, iar restul replantati-le in alte ghivece.

Tara de origine: Olanda

Produse asemănătoare

26,66 lei

Bol de sticla cu capac cu sita1 plic seminte de Brocoli pentru germinat CADOU Instructiuni pentru germinare:Puneti o lingura de seminte in borcan si clatiti cu apa, cu grija.

27,99 lei

Kit-ul contine:1 ghiveci plastic10 seminte de ardei mexican Jalapeno ecologice1 saculet cu pamant Instructiuni de cultivare:Pentru a asigura un drenaj corespunzator, inainte de a introduce pamantul, asezati cateva pietre pe fundul ghiveciului, dupa care turnati pamantul in ghiveci, lasand aproximativ 10% deoparte.

13,33 lei

Kit-ul contine:1 ghiveci ceramica mic1 plic seminte iarba de secara (pentru cresterea parului)1 pereche ochisori jucausi CADOU1 tableta de pamant concentratambalajul pentru decorarea ghiveciului Decorarea ghiveciului:Ardeiul verde de pe ambalaj se decupeaza si se lipeste pe ghiveci, dupa care se vor lipi si ochisorii jucausi.