Kit pentru Germinare Ridiche Japoneza (Daikon)

2508

nou

Kit-ul contine: 1 plic de seminte ecologice de ridiche japoneza (daikon)1 recipient de germinat biodegradabil Recipientul de germinat este biodegradabil, fiind realizat din PLA, un derivat al amidonului de porumb.

In stoc

23,99 lei cu TVA

Kit-ul contine:
1 plic de seminte ecologice de ridiche japoneza (daikon)
1 recipient de germinat biodegradabil

Recipientul de germinat este biodegradabil, fiind realizat din PLA, un derivat al amidonului de porumb.

Cutia produsului este printata pe hartie certificata FSC (Forest Stewardship Council A.C.)

Instructiuni de germinat:
Goliti un pliculet cu seminte pe fundul recipientului de germinat. Clatiti cu grija semintele cu apa si, apoi, goliti apa de pe seminte cu grija, folosind capacul pentru acest lucru. Dupa ce ati scurs apa de pe seminte, puneti capacul. Timp de 2 ore pe zi, lasati recipientul de germinat la lumina zilei, iar in restul timpului, depozitati semintele intr-un loc uscat si intunecat. Stropiti zilnic semintele cu un pulverizator de plante. Temperatura optima pentru germinare este 20-22 C.

In 4-6 zile, germenii pot fi consumati, avand o lungime de aproximativ 3-5 cm. Puteti sa lasati germenii cateva zile in plus, pentru ca germenii sa aiba mai multe frunze.
Puteti tine germenii la frigider pentru aproximativ o saptamana, fara ca acestia sa isi piarda proprietatile.

Daikon-ul este o ridiche alba de dimensiuni mai mari, care este crescuta in special pentru productia de germeni. Germenii sunt bogati in vitaminele A, B1 si B2 si minerale, precum calciul. Gustul este unul usor picant, proaspat, iar textura lor crocanta ii fac ideali pentru salate, sandwich-uri, sushi sau omlete. De asemenea, se combina excelent cu preparatele pe baza de branza, cum ar fi branza proaspata de capra.

Tara de origine: Olanda

Produse asemănătoare

26,66 lei

Bol de sticla cu capac cu sita1 plic seminte de Brocoli pentru germinat CADOU Instructiuni pentru germinare:Puneti o lingura de seminte in borcan si clatiti cu apa, cu grija.

27,99 lei

Kit-ul contine:1 ghiveci plastic10 seminte de ardei mexican Jalapeno ecologice1 saculet cu pamant Instructiuni de cultivare:Pentru a asigura un drenaj corespunzator, inainte de a introduce pamantul, asezati cateva pietre pe fundul ghiveciului, dupa care turnati pamantul in ghiveci, lasand aproximativ 10% deoparte.

13,33 lei

Kit-ul contine:1 ghiveci ceramica mic1 plic seminte iarba de secara (pentru cresterea parului)1 pereche ochisori jucausi CADOU1 tableta de pamant concentratambalajul pentru decorarea ghiveciului Decorarea ghiveciului:Ardeiul verde de pe ambalaj se decupeaza si se lipeste pe ghiveci, dupa care se vor lipi si ochisorii jucausi.