Kit Mini-Sera de Rosii Cherry

2522

nou

Kit-ul contine:6 ghivece mici de plastic1 plic cu seminte de Rosii Cherry Deliciul Gradinarului1 plic cu seminte de Rosii Cherry Galbene1 tableta de pamant concentratmini-sera din plastic reciclat Instructiuni de cultivare:Se poate cultiva din Februarie pana la mijlocul lunii Iunie.Puneti tableta de pamant intr-un bol si adaugati aproximativ 125ml de apa.

In stoc

19,99 lei cu TVA

Kit-ul contine:
6 ghivece mici de plastic
1 plic cu seminte de Rosii Cherry Deliciul Gradinarului
1 plic cu seminte de Rosii Cherry Galbene
1 tableta de pamant concentrat
mini-sera din plastic reciclat

Instructiuni de cultivare:
Se poate cultiva din Februarie pana la mijlocul lunii Iunie.
Puneti tableta de pamant intr-un bol si adaugati aproximativ 125ml de apa. Dupa 15 minute, veti avea suficient pamant pentru cele 6 ghivece. Afanati putin pamantul si, apoi, umpleti ghivecele. Plantati semintele in ghivece, dupa cum doriti, apasandu-le usor pentru a intra in pamant. Dupa ce ati plantat semintele in toate cele 6 ghivece, puneti-le in mini-sera si inchideti-o. Asezati mini-sera la fereastra, pentru a fi intr-un loc luminos.
Atentie, plantele vor creste in directia luminii, de aceea este bine sa rotiti mini-sera in fiecare zi.
Asigurati-va ca pamantul este umed si nu se usuca.
Cand plantele ajung la inaltimea de 5-6cm, acestea trebuie replantate in gradina sau in ghivece mai mari.

Tara de origine: Olanda

Produse asemănătoare

26,66 lei

Bol de sticla cu capac cu sita1 plic seminte de Brocoli pentru germinat CADOU Instructiuni pentru germinare:Puneti o lingura de seminte in borcan si clatiti cu apa, cu grija.

27,99 lei

Kit-ul contine:1 ghiveci plastic10 seminte de ardei mexican Jalapeno ecologice1 saculet cu pamant Instructiuni de cultivare:Pentru a asigura un drenaj corespunzator, inainte de a introduce pamantul, asezati cateva pietre pe fundul ghiveciului, dupa care turnati pamantul in ghiveci, lasand aproximativ 10% deoparte.

13,33 lei

Kit-ul contine:1 ghiveci ceramica mic1 plic seminte iarba de secara (pentru cresterea parului)1 pereche ochisori jucausi CADOU1 tableta de pamant concentratambalajul pentru decorarea ghiveciului Decorarea ghiveciului:Ardeiul verde de pe ambalaj se decupeaza si se lipeste pe ghiveci, dupa care se vor lipi si ochisorii jucausi.