Kit Mini de Cultivat pentru Copii - Rosii

2537

nou

Kit-ul contine: 1 ghiveci de ceramica1 pliculet cu seminte de rosii2 ochisori jucausi CADOU1 tableta de pamant concentratambalajul pentru decorarea ghiveciului Decorarea ghiveciului:Rosia de pe ambalaj se decupeaza si se lipeste pe ghiveci, dupa care se vor lipi si ochisorii jucausi.

In stoc

12,00 lei cu TVA

Kit-ul contine: 
1 ghiveci de ceramica
1 pliculet cu seminte de rosii
2 ochisori jucausi CADOU
1 tableta de pamant concentrat
ambalajul pentru decorarea ghiveciului

Decorarea ghiveciului:
Rosia de pe ambalaj se decupeaza si se lipeste pe ghiveci, dupa care se vor lipi si ochisorii jucausi.

Instructiuni de semanat:
Se poate semana din Februarie pana la mijlocul lunii Iunie.
Puneti tableta de pamant concentrat intr-un bol, si turnati 30ml de apa. Dupa aproximativ 5 minute, veti avea suficient pamant pentru ghiveciul de ceramica. Puneti semintele pe pamant si presati-le usor pana acestea intra sub suprafata pamantului. Tineti ghiveciul pe pervazul unei ferestre la o temperatura de aproximativ 20C.
Asigurati-va ca pamantul este umed si nu se usuca.
Cand plantele au aproximativ 5-6 cm inaltime, acestea trebuie plantate in gradina sau intr-un ghiveci mai mare/ladita pe balcon.

Produsul nu este destinat copiilor mai mici de 3 ani.
Tubul de lipici nu este inclus in kit.

Tara de origine: Olanda

Produse asemănătoare

26,66 lei

Bol de sticla cu capac cu sita1 plic seminte de Brocoli pentru germinat CADOU Instructiuni pentru germinare:Puneti o lingura de seminte in borcan si clatiti cu apa, cu grija.

27,99 lei

Kit-ul contine:1 ghiveci plastic10 seminte de ardei mexican Jalapeno ecologice1 saculet cu pamant Instructiuni de cultivare:Pentru a asigura un drenaj corespunzator, inainte de a introduce pamantul, asezati cateva pietre pe fundul ghiveciului, dupa care turnati pamantul in ghiveci, lasand aproximativ 10% deoparte.

13,33 lei

Kit-ul contine:1 ghiveci ceramica mic1 plic seminte iarba de secara (pentru cresterea parului)1 pereche ochisori jucausi CADOU1 tableta de pamant concentratambalajul pentru decorarea ghiveciului Decorarea ghiveciului:Ardeiul verde de pe ambalaj se decupeaza si se lipeste pe ghiveci, dupa care se vor lipi si ochisorii jucausi.