Kit Jardiniera Busuioc si Patrunjel Ecologic/BIO

2518

nou

Kit-ul contine:Jardiniera 100% BiodegradabilaSeminte de busuioc ecologice Seminte de patrunjel ecologiceSaculet cu pamant2 carlige decorative (de lemn) cu tablita + creta 100% Biodegradabil! Jardiniera este realizata din bio-plastic, care este produs folosind fibre de bambus.

In stoc

46,65 lei cu TVA

Kit-ul contine:
Jardiniera 100% Biodegradabila
Seminte de busuioc ecologice 
Seminte de patrunjel ecologice
Saculet cu pamant
2 carlige decorative (de lemn) cu tablita + creta

100% Biodegradabil! Jardiniera este realizata din bio-plastic, care este produs folosind fibre de bambus. Bambusul este o planta arborescenta perena, care produce 30% mai mult oxigen decat copacii, fiind planta cu cea mai rapida crestere din lume. Astfel, materialul folosit la realizarea jardinierei este unul ecologic si biodegradabil.

Instructiuni de cultivare:
Pentru a asigura un drenaj corespunzator, inainte de a introduce pamantul, asezati cateva pietre pe fundul jardinierei sau gauriti locurile indicate cu un creion sau alt instrument asemanator. Nu uitati, daca alegeti sa faceti gaurile, puneti o tavita sub jardiniera inainte sa udati. Turnati apoi pamantul in jardiniera, lasand aproximativ 10% deoparte.
Impartiti suprafata in 2 sectiuni si presarati seminte de un singur fel in fiecare sectiune. Acoperiti semintele cu pamantul ramas si apasati usor pentru a se fixa. Udati usor pamantul si lasati jadiniera intr-un loc caldut si luminos din casa (la aproximativ 20C).
Pentru a evita uscarea excesiva a pamantului, acoperiti jardiniera cu folie alimentara. Se uda regulat, insa fara exces, atat cat sa se mentina umiditatea pamantului.
Cand primele plante incep sa apara, puteti indeparta folia alimentara. Cand plantele ajung la 5-6cm inaltime, acestea trebuie rarite, pentru a lasa doar 2 plante din fiecare soi (le alegeti pe cele mai puternice). 
Plantele scoase pot fi replantate in alte jardiniere sau ghivece.
Asezati jardiniera afara de la jumatatea lunii mai.

Tara de origine: Olanda

Produse asemănătoare

26,66 lei

Bol de sticla cu capac cu sita1 plic seminte de Brocoli pentru germinat CADOU Instructiuni pentru germinare:Puneti o lingura de seminte in borcan si clatiti cu apa, cu grija.

27,99 lei

Kit-ul contine:1 ghiveci plastic10 seminte de ardei mexican Jalapeno ecologice1 saculet cu pamant Instructiuni de cultivare:Pentru a asigura un drenaj corespunzator, inainte de a introduce pamantul, asezati cateva pietre pe fundul ghiveciului, dupa care turnati pamantul in ghiveci, lasand aproximativ 10% deoparte.

13,33 lei

Kit-ul contine:1 ghiveci ceramica mic1 plic seminte iarba de secara (pentru cresterea parului)1 pereche ochisori jucausi CADOU1 tableta de pamant concentratambalajul pentru decorarea ghiveciului Decorarea ghiveciului:Ardeiul verde de pe ambalaj se decupeaza si se lipeste pe ghiveci, dupa care se vor lipi si ochisorii jucausi.