Kit de Germinare Cut&Eat Bol de sticla + Seminte Rucola CADOU Buzzy Seeds

2516

nou

Proprietatile si valorile nutritionale ale germenilor sunt deja binecunoscute de mii de ani, datand inca din orasele antice chinezesti.

In stoc

46,65 lei cu TVA

Proprietatile si valorile nutritionale ale germenilor sunt deja binecunoscute de mii de ani, datand inca din orasele antice chinezesti. Nu doar arata apetisant, dar germenii sunt plini de vitamine si minerale. Sunt necesare doar 5-8 zile ca semintele sa devina o gustare delicioasa, sanatoasa si slab calorica.

Kit-ul contine:

  • recipient de sticla cu sita
  • plic cu seminte de rucola Cadou

Instructiuni de germinare:

Puneti un strat de seminte pe sita si clatiti cu grija sub jetul de apa. Umpleti recipientul de sticla cu apa pana la nivelul sitei, lasand apoi sita cu seminte pe bolul de sticla. Recipientul se lasa la temperatura camerei (aproximativ 20-22C). Apa din recipient trebuie schimbata zilnic.

Dupa 5-8 zile, germenii ar trebui sa aiba 5-8 cm inaltime si gata de consumat.

Germenii pot fi pastrati la frigider pentru aproximativ o saptamana, fara ca acestia sa isi piarda proprietatile si raman proaspeti.

Nu tineti produsul la indemana copiilor mai mici de 3 ani.

Toate produsele din gama Cut&Eat au fost testate impotriva: Salmonella, Lysteria monocytogenes, E Coli O157:H5.

Tara de origine: Olanda

 

Produse asemănătoare

26,66 lei

Bol de sticla cu capac cu sita1 plic seminte de Brocoli pentru germinat CADOU Instructiuni pentru germinare:Puneti o lingura de seminte in borcan si clatiti cu apa, cu grija.

27,99 lei

Kit-ul contine:1 ghiveci plastic10 seminte de ardei mexican Jalapeno ecologice1 saculet cu pamant Instructiuni de cultivare:Pentru a asigura un drenaj corespunzator, inainte de a introduce pamantul, asezati cateva pietre pe fundul ghiveciului, dupa care turnati pamantul in ghiveci, lasand aproximativ 10% deoparte.

13,33 lei

Kit-ul contine:1 ghiveci ceramica mic1 plic seminte iarba de secara (pentru cresterea parului)1 pereche ochisori jucausi CADOU1 tableta de pamant concentratambalajul pentru decorarea ghiveciului Decorarea ghiveciului:Ardeiul verde de pe ambalaj se decupeaza si se lipeste pe ghiveci, dupa care se vor lipi si ochisorii jucausi.