Kit de Cultivat - Galetusa + Seminte de Cimbru Ecologice

2506

nou

Kit-ul contine: galetusa din zinc pamant seminte de cimbru ecologice Potrivit pentru cultivare din Martie pana in Iunie Instructiuni de cultivare: Turnati pamantul in galestusa, lasand deoparte o cantitate mica de pamant.

Acest produs nu se mai află pe stoc

22,66 lei cu TVA

Kit-ul contine:

  • galetusa din zinc
  • pamant
  • seminte de cimbru ecologice

Potrivit pentru cultivare din Martie pana in Iunie

 

Instructiuni de cultivare:

Turnati pamantul in galestusa, lasand deoparte o cantitate mica de pamant. Presarati bine semintele pe toata suprafata galetusei si acoperiti cu restul de pamant, ce a fost lasat deoparte si apasati usor pentru a se fixa. Udati pamantul, cel mai potrivit, cu un pulverizator pentru plante.

Pentru a evita uscarea excesiva a pamantului, acoperiti galetusa cu folie alimentara.

Galetusa se depoziteaza la o temperatura de aproximativ 20C. Se uda regulat, insa fara exces, atat cat sa se mentina umiditatea pamantului.

Cand plantele vor iesi la suprafata pamantului (dupa aproximativ 2-3 saptamani) se indeparteaza folia alimentara. Cand acestea au ajuns la o inaltime de 5-6 cm, pastrati o planta in galetusa pentru a continua sa creasca, iar pe celelalte le puteti planta in gradina sau in alte ghivece/ladite.

 

Tara de origine: Olanda

 

Produse asemănătoare

26,66 lei

Bol de sticla cu capac cu sita1 plic seminte de Brocoli pentru germinat CADOU Instructiuni pentru germinare:Puneti o lingura de seminte in borcan si clatiti cu apa, cu grija.

27,99 lei

Kit-ul contine:1 ghiveci plastic10 seminte de ardei mexican Jalapeno ecologice1 saculet cu pamant Instructiuni de cultivare:Pentru a asigura un drenaj corespunzator, inainte de a introduce pamantul, asezati cateva pietre pe fundul ghiveciului, dupa care turnati pamantul in ghiveci, lasand aproximativ 10% deoparte.

13,33 lei

Kit-ul contine:1 ghiveci ceramica mic1 plic seminte iarba de secara (pentru cresterea parului)1 pereche ochisori jucausi CADOU1 tableta de pamant concentratambalajul pentru decorarea ghiveciului Decorarea ghiveciului:Ardeiul verde de pe ambalaj se decupeaza si se lipeste pe ghiveci, dupa care se vor lipi si ochisorii jucausi.