Kit de Cultivare Italian

2498

nou

Busuioc Italian Clasic si Rosii Cherry Deliciul Gradinarului Kit-ul contine: 1 jardiniera 1 plic seminte de Busuioc Italian Clasic 1 plic seminte de Rosii Cherry Deliciul Gradinarului Instructiuni de cultivare: Pentru a asigura un drenaj corespunzator, inainte de a introduce pamantul, asezati cateva pietre pe fundul jardinierei.

In stoc

45,32 lei cu TVA

Busuioc Italian Clasic si Rosii Cherry Deliciul Gradinarului

Kit-ul contine:

  • 1 jardiniera
  • 1 plic seminte de Busuioc Italian Clasic
  • 1 plic seminte de Rosii Cherry Deliciul Gradinarului

Instructiuni de cultivare:

Pentru a asigura un drenaj corespunzator, inainte de a introduce pamantul, asezati cateva pietre pe fundul jardinierei. Turnati apoi pamantul in jardiniera, lasand aproximativ 10% deoparte.

Impartiti suprafata in 3 sectiuni si presarati seminte de un singur fel in fiecare sectiune. Acoperiti semintele cu pamantul ramas si apasati usor pentru a se fixa. Udati usor pamantul si lasati jadiniera intr-un loc caldut si luminos din casa (la aproximativ 20C).

Pentru a evita uscarea excesiva a pamantului, acoperiti jardiniera cu folie alimentara. Se uda regulat, insa fara exces, atat cat sa se mentina umiditatea pamantului.

Cand primele plante incep sa apara, puteti indeparta folia alimentara. Cand plantele ajung la 2-3cm inaltime, acestea trebuie rarite, pentru a lasa doar 2 plante din fiecare soi (le alegeti pe cele mai puternice).

Plantele scoase pot fi replantate in alte jardiniere sau ghivece.

Asezati jardiniera afara de la jumatatea lunii mai. Daca sunt plantate in gradina, rosiile cherry au nevoie de un loc insorit si ferit, asezate la 45cm una de cealalta.

Tara de origine: Olanda

Produse asemănătoare

26,66 lei

Bol de sticla cu capac cu sita1 plic seminte de Brocoli pentru germinat CADOU Instructiuni pentru germinare:Puneti o lingura de seminte in borcan si clatiti cu apa, cu grija.

27,99 lei

Kit-ul contine:1 ghiveci plastic10 seminte de ardei mexican Jalapeno ecologice1 saculet cu pamant Instructiuni de cultivare:Pentru a asigura un drenaj corespunzator, inainte de a introduce pamantul, asezati cateva pietre pe fundul ghiveciului, dupa care turnati pamantul in ghiveci, lasand aproximativ 10% deoparte.

13,33 lei

Kit-ul contine:1 ghiveci ceramica mic1 plic seminte iarba de secara (pentru cresterea parului)1 pereche ochisori jucausi CADOU1 tableta de pamant concentratambalajul pentru decorarea ghiveciului Decorarea ghiveciului:Ardeiul verde de pe ambalaj se decupeaza si se lipeste pe ghiveci, dupa care se vor lipi si ochisorii jucausi.