Kit de Cultivare 3 Plante Ierburi Aromate – Chives, Busuioc si Patrunjel Ecologic/BIO Buzzy Seeds

2521

nou

Kit-ul contine:3 ghivece de ceramica1 plic seminte chives ecologice1 plic seminte busuioc ecologice1 plic seminte patrunjel ecologice3 tablete de pamant concentrat Instructiuni de cultivare:Puneti tabletele de pamant intr-un bol si adaugati aproximativ 150ml de apa.

In stoc

27,99 lei cu TVA

Kit-ul contine:
3 ghivece de ceramica
1 plic seminte chives ecologice
1 plic seminte busuioc ecologice
1 plic seminte patrunjel ecologice
3 tablete de pamant concentrat

Instructiuni de cultivare:
Puneti tabletele de pamant intr-un bol si adaugati aproximativ 150ml de apa. Dupa 15 minute, veti avea suficient pamant pentru cele 3 ghivece. Afanati putin pamantul si, apoi, umpleti ghivecele. Plantati semintele in ghivece, dupa cum doriti, apasandu-le usor pentru a intra in pamant.
Udati usor pamantul si lasati ghivecele intr-un loc caldut si luminos din casa (la aproximativ 20C).
Se uda regulat, insa fara exces, atat cat sa se mentina umiditatea pamantului.
Cand plantele ajung la 5-6cm inaltime, acestea trebuie rarite, pentru a lasa doar 2 plante din fiecare soi (le alegeti pe cele mai puternice) pentru a se dezvolta. Restul plantelor, pot fi replantate in ghivece mai mari sau in gradina.

Tara de origine: Olanda

Produse asemănătoare

26,66 lei

Bol de sticla cu capac cu sita1 plic seminte de Brocoli pentru germinat CADOU Instructiuni pentru germinare:Puneti o lingura de seminte in borcan si clatiti cu apa, cu grija.

27,99 lei

Kit-ul contine:1 ghiveci plastic10 seminte de ardei mexican Jalapeno ecologice1 saculet cu pamant Instructiuni de cultivare:Pentru a asigura un drenaj corespunzator, inainte de a introduce pamantul, asezati cateva pietre pe fundul ghiveciului, dupa care turnati pamantul in ghiveci, lasand aproximativ 10% deoparte.

13,33 lei

Kit-ul contine:1 ghiveci ceramica mic1 plic seminte iarba de secara (pentru cresterea parului)1 pereche ochisori jucausi CADOU1 tableta de pamant concentratambalajul pentru decorarea ghiveciului Decorarea ghiveciului:Ardeiul verde de pe ambalaj se decupeaza si se lipeste pe ghiveci, dupa care se vor lipi si ochisorii jucausi.