Kit de Cultivare "Propriul tau Pesto" Ecologic/BIO Buzzy Seeds

2501

nou

Kit-ul contine: 1 mojar cu pistil 1 pliculet seminte de busuioc ecologice 1 tableta de pamant concentrat Instructiuni de cultivare: Puneti tableta de pamant intr-un bol si turnati 150ml de apa calduta peste ea.

Acest produs nu se mai află pe stoc

34,65 lei cu TVAKit-ul contine:

1 mojar cu pistil

1 pliculet seminte de busuioc ecologice

1 tableta de pamant concentrat

Instructiuni de cultivare:

Puneti tableta de pamant intr-un bol si turnati 150ml de apa calduta peste ea. Dupa aproximativ 3 minute, veti avea suficient pamant pentru cultivarea busuiocului. Tableta de pamant contine toti nutrientii necesari cresterii plantelor sanatoase.

Puneti semintele pe pamant si presati-le usor pana acestea intra sub suprafata pamantului. Semintele ramase pot fi folosite la urmatoarea cultivare.

Plasati mojarul in camera sau la fereastra, la o temperatura de aproximativ 20C, unde sa primeasca suficienta lumina si caldura. Asigurati-va ca solul este umed si nu trebuie lasat sa se usuce (aveti grija totusi sa nu il udati prea mult). Semintele vor germina in aproximativ 10 zile si, cand plantele ajung la o inaltime de 4-5 cm, busuiocul poate fi rarit prin smulgerea plantelor, lasand cele mai puternice 3 plante. Acest lucru permite plantelor sa aiba suficient loc pentru a se dezvolta.

Cand acest proces s-a incheiat, plantele pot fi lasate mai departe in mojar sau pot fi plantate in gradina (la o distanta de 20 cm una de cealalta) sau in ghivece/ladite mai mari.

A nu se lasa la indemana copiilor mai mici de 3 ani.

Nu inghititi semintele!

Tara de origine: Olanda

 

 

Produse asemănătoare

26,66 lei

Bol de sticla cu capac cu sita1 plic seminte de Brocoli pentru germinat CADOU Instructiuni pentru germinare:Puneti o lingura de seminte in borcan si clatiti cu apa, cu grija.

27,99 lei

Kit-ul contine:1 ghiveci plastic10 seminte de ardei mexican Jalapeno ecologice1 saculet cu pamant Instructiuni de cultivare:Pentru a asigura un drenaj corespunzator, inainte de a introduce pamantul, asezati cateva pietre pe fundul ghiveciului, dupa care turnati pamantul in ghiveci, lasand aproximativ 10% deoparte.

13,33 lei

Kit-ul contine:1 ghiveci ceramica mic1 plic seminte iarba de secara (pentru cresterea parului)1 pereche ochisori jucausi CADOU1 tableta de pamant concentratambalajul pentru decorarea ghiveciului Decorarea ghiveciului:Ardeiul verde de pe ambalaj se decupeaza si se lipeste pe ghiveci, dupa care se vor lipi si ochisorii jucausi.