Kit Cultivare pentru Copii "I Want Hair" Morcov

2513

nou

Kit-ul contine:1 ghiveci ceramica mic1 plic seminte iarba de secara (pentru cresterea parului)1 pereche ochisori jucausi CADOU1 tableta de pamant concentratambalajul pentru decorarea ghiveciului Decorarea ghiveciului:Morcovul de pe ambalaj se decupeaza si se lipeste pe ghiveci, dupa care se vor lipi si ochisorii jucausi.

Acest produs nu se mai află pe stoc

13,33 lei cu TVA

Kit-ul contine:
1 ghiveci ceramica mic
1 plic seminte iarba de secara (pentru cresterea parului)
1 pereche ochisori jucausi CADOU
1 tableta de pamant concentrat
ambalajul pentru decorarea ghiveciului

Decorarea ghiveciului:
Morcovul de pe ambalaj se decupeaza si se lipeste pe ghiveci, dupa care se vor lipi si ochisorii jucausi.

Instructiuni de semanat:
Puneti tableta de pamant concentrat intr-un bol, si turnati 30ml de apa. Dupa aproximativ 5 minute, veti avea suficient pamant pentru ghiveciul de ceramica. Puneti semintele pe pamant si presati-le usor pana acestea intra sub suprafata pamantului. Tineti ghiveciul pe pervazul unei ferestre la o temperatura de aproximativ 20C.
Asigurati-va ca pamantul este umed si nu se usuca.
Dupa aproximativ 7 zile, parul va creste suficient de mare incat sa fie coafat sau tuns. Atentie insa, daca parul va fi taiat prea mult, el nu va mai creste.

Produsul nu este destinat copiilor mai mici de 3 ani.
Tubul de lipici nu este inclus in kit.

Tara de origine: Olanda

Produse asemănătoare

26,66 lei

Bol de sticla cu capac cu sita1 plic seminte de Brocoli pentru germinat CADOU Instructiuni pentru germinare:Puneti o lingura de seminte in borcan si clatiti cu apa, cu grija.

27,99 lei

Kit-ul contine:1 ghiveci plastic10 seminte de ardei mexican Jalapeno ecologice1 saculet cu pamant Instructiuni de cultivare:Pentru a asigura un drenaj corespunzator, inainte de a introduce pamantul, asezati cateva pietre pe fundul ghiveciului, dupa care turnati pamantul in ghiveci, lasand aproximativ 10% deoparte.

13,33 lei

Kit-ul contine:1 ghiveci ceramica mic1 plic seminte iarba de secara (pentru cresterea parului)1 pereche ochisori jucausi CADOU1 tableta de pamant concentratambalajul pentru decorarea ghiveciului Decorarea ghiveciului:Ardeiul verde de pe ambalaj se decupeaza si se lipeste pe ghiveci, dupa care se vor lipi si ochisorii jucausi.