Unt de corp cu vanilie si fistic 200ml

2476

nou

Aceasta crema de corp contine ulei de fistic ce constuie o sursa naturala de hidratare a pielii.

In stoc

22,66 lei cu TVA

BODY BUTTER VANILLA+PISTACHIO
 UNT DE CORP CU VANILIE SI FISTIC

"100% INCANTARE...0% CALORII"

Aceasta crema de corp contine ulei de fistic ce constuie o sursa naturala de hidratare a pielii.
Untul de corp omogen si cremos ce contine vanilie si este imbogatit cu ulei de fistic este produsul perfect de a imbogati aspectul si starea pielii corpului tau....imbunatateste starea ta de spirit.
Untul de corp este activ in fermitate, hidratare si tonifiere a pielii, deosebit de neted si flexibil. Epiderma este regenerata, reinnoita si protejata impotriva excesului de uscare a pielii. Aroma intensa de vanilie dulce combinata cu fistic are un efect energizant si imbunatateste starea de spirit. Ofera pielii 100% placere si 0% calorii, iar corpul tau va deveni aromatic, senzual si foarte apetisant.

Aplicare: Masati pielea corpului dumneavoastra pana ce untul de corp patrunde in piele. Folositi untul de corp pe tot parcursul anului.

 

Testat dermatologic.

Tara de origine: Polonia


Gama completa APPETIZING BODY SPA

Produse asemănătoare

28,49 lei

Acest balsam de buze Queen of the hive (regina stupului) inbogatit cu miere de manuka organica hraneste si hidrateaza buzele beneficiind de binecunoscutele beneficii ale mierii de manuka organice si active (OMA) igredient ce se combina armonios cu proprietatile emoliente ale untului de shea.