Ulei pretios de avocado pentru corp, fata si par 150 ml

2571

nou

Ulei Pretios cu Avocado pentru Corp, Fata si Par Uleiul pretios cu avocado este un adevarat elixir al frumusetii pentru corp, fara si par.

In stoc

33,32 lei cu TVA

3IN1 PRECIOUS AVOCADO OIL BODY, FACE&HAIR 150ml
3IN1 Ulei Pretios cu Avocado pentru Corp, Fata si Par


Uleiul pretios cu avocado este un adevarat elixir al frumusetii pentru corp, fara si par. Compozitia de ingrediente hranitoare hidrateaza, regenereaza si catifeleaza pielea, imbunatatindu-i fermitatea si elasticitatea. Uleiul reda luminozitatea si restabileste stralucirea si conditiile naturale ale corpului si parului.

Efect: Hidrateaza pielea, catifeleaza tenul, reda stralucire parului.

Aplicare: Corp: Cu ajutorul pulverizatorului aplicati uleiul in palme iar apoi uniformizati pe pielea usor umeda sau uscata a intregului corp. Fata: Aplicati o cantitate mica de ulei (cateva picaturi) in palme, iar apoi uniformizati pe toata fata. Par: Aplicati o cantitate mica de ulei (cateva picaturi) in palme iar apoi masati usor varfurile firelor de par. Poate fi folosit atat pe parul umed sau uscat.

Tara de origine: Polonia

Produse asemănătoare

28,49 lei

Acest balsam de buze Queen of the hive (regina stupului) inbogatit cu miere de manuka organica hraneste si hidrateaza buzele beneficiind de binecunoscutele beneficii ale mierii de manuka organice si active (OMA) igredient ce se combina armonios cu proprietatile emoliente ale untului de shea.