Ulei de fata cu argan si acid hialuronic 15 ml

2144

nou

Tratament intensiv de noapte ce lupta impotriva ridurilor si pierderii elasticitatii pielii.

In stoc

39,98 lei cu TVA

ARGAN FACE OIL ENRICHED ARGAN OIL + HYALURONIC ACID
ULEI DE FATA CU ARGAN SI ACID HYALURONIC
Tratament intensiv de noapte ce lupta impotriva ridurilor si pierderii elasticitatii pielii.

Produs sub forma de ulei usor destinat pielii cu tendinta de pierdere a elasticitatii, fermitatii si flexibilitatii. Acest ulei contine o combinatie eficienta a uleiului de argan rafinat. De asemenea are proprietatea de umplere si de hidratare oferite de catre acidul hyaluronic ce contribuie la o imbunatatire semnificativa a epidermei. Are efect de regenerare si reconstructie.

Cu formula extraordinar de usoara a uleiului confera un efect satinat asupra pielii fara sa o incarce, reducand in acelasi timp senzatia de uscaciune si disconfort.
Acidul hyaluronic este ingredientul cu mai multe actiuni active utilizat in tratamentele profesionale ale medicinii estetice. Este unul dintre cele mai studiate ingrediente active utilizate in cosmetica cu efecte dovedite stiintific:
- umplerea mecanica a ridurilor din interior prin umflarea si cresterea in volum a pielii;
- retine apa in piele furnizandu-i nivelul optim de umiditate;
- protejeaza impotriva pierderii elasticitatii si flexibilitatii pielii;
- intinde si netezeste pielea;
- imbunatateste aspectul general si conditia pielii la orice varsta;

Produsul este Biocompatibil deoarece contine substante naturale ce apar la nivelul pielii, cum ar fi Omega 3-6, necesare pentru mentinerea echilibrului hidro-lipidic.

Efect: Pielea este vizibil hranita, hidratata si regenerata. Consolideaza epiderma si imbunatateste aspectul pielii.

Aplicare: Aplicati seara 2-3 picaturi de ulei in functie de necesitatile dumneavoastra pe pielea curatata in prealabil pe suprafata fetei si a gatului. Masati delicat pana la patrunderea uleiului in piele. De asemenea cateva picaturi din uleiul de argan pot fi adaugate in crema folosita zilnic.

 

 

Produse asemănătoare

28,49 lei

Acest balsam de buze Queen of the hive (regina stupului) inbogatit cu miere de manuka organica hraneste si hidrateaza buzele beneficiind de binecunoscutele beneficii ale mierii de manuka organice si active (OMA) igredient ce se combina armonios cu proprietatile emoliente ale untului de shea.