Demachiant in doua faze pentru zona ochilor si a buzelor 150 ml

2445

nou

Acest demachiant fara miros, deosebit de delicat si bland, dar eficient in acelasi timp este destinat persoanelor cu ochi sensibili.

In stoc

14,66 lei cu TVA

Acest demachiant fara miros, deosebit de delicat si bland, dar eficient in acelasi timp este destinat persoanelor cu ochi sensibili.Poate fi folosit si de catre persoanele care poarta lentile de contact.

Efect:

Datorita formulei bifazice de ulei de argan în faza de ulei si acid hialuronic în faza apoasa, acest demachiant poate indeparta si machajul rezistent la apa. Calmeaza si hidrateaza pielea delicata din jurul ochilor, previne deshidratarea si iritatiile, toate acestea fara a lasa un film gras la suprafata pielii.

Mod de aplicare:

Agitati bine inainte de folosire pana cand se obtine o emulsie uniforma, imbibati o discheta de bumbac cu acest lichid si indepartari cu miscari blande machiajul ochilor.

 

Testat dermatologic.

 

 

Tara de origine: Polonia.

Produse asemănătoare

28,49 lei

Acest balsam de buze Queen of the hive (regina stupului) inbogatit cu miere de manuka organica hraneste si hidrateaza buzele beneficiind de binecunoscutele beneficii ale mierii de manuka organice si active (OMA) igredient ce se combina armonios cu proprietatile emoliente ale untului de shea.