Demachiant bifazic pentru ochi sensibili cu avocado 125ml + 15ml gratis

2163

nou

Demachiant bifazic pentru ochi sensibili cu avocado 125ml + 15ml gratis Ingrediente active: ulei de avocado, arginina, ulei de palmier, ulei de cocos Acest demachiant deosebit de delicat si bland, dar eficient in acelasi timp este destinat persoanelor cu ochi sensibili.

In stoc

13,33 lei cu TVA

AVOCADO Gentle double phase make-up remover SENSITIVE EYES

Demachiant bifazic pentru ochi sensibili cu avocado 125ml + 15ml gratisIngrediente active:

ulei de avocado, arginina, ulei de palmier, ulei de cocos

Acest demachiant deosebit de delicat si bland, dar eficient in acelasi timp este destinat persoanelor cu ochi sensibili.

Poate fi folosit si de catre persoanele care poarta lentile de contact.

Efect:

Datorita formulei bifazice acest demachiant poate indeparta si machajul rezistent la apa. El calmeaza si hidrateaza pielea delicata din jurul ochilor, previne deshidratarea si iritatiile, toate acestea fara a lasa un film gras la suprafata pielii.

Mod de aplicare:

Agitati bine inainte de folosire pana cand se obtine o emulsie unifora, imbibati o discheta de bumbac cu acest lichid si indepartari cu miscari blande machiajul ochilor.

Produse asemănătoare

28,49 lei

Acest balsam de buze Queen of the hive (regina stupului) inbogatit cu miere de manuka organica hraneste si hidrateaza buzele beneficiind de binecunoscutele beneficii ale mierii de manuka organice si active (OMA) igredient ce se combina armonios cu proprietatile emoliente ale untului de shea.