Balsam de buze Sweet Honey 4g

2380

nou

Balsamul de buze Sweet Honey este un balsam unic protector imbogatit cu un complex de vitamine, care asigura protectie indelungata impotriva factorilor externi, previne efectul de buze crapate si uscate si le hidrateaza.

Acest produs nu se mai află pe stoc

15,99 lei cu TVA

 

 

Hidratare puternica

Protejeaza

Efect de buze moi si delicateBalsamul de buze Sweet Honey este un balsam unic protector imbogatit cu un complex de vitamine, care asigura protectie indelungata impotriva factorilor externi, previne efectul de buze crapate si uscate si le hidrateaza. Ajuta la mentinerea sanatatii buzelor si protejeaza pielea delicata a acestora.Compozitia sa unica de ingrediente active asigura ingrijire zilnica pe toata perioada anului. Culoarea sa naturala si aroma de miere a balsamului de buze fac din fiecare aplicare o experienta placuta.

 

Mod de aplicare:

 Raspanditi balsamul uniform pe buze, repetand procesul dupa cum este necesar. Balsamul este potrivit pentru ingrijirea pe tot parcursul anului.

 


Tara de provenienta: Polonia

 

Testat dermatologic
Produse asemănătoare

28,49 lei

Acest balsam de buze Queen of the hive (regina stupului) inbogatit cu miere de manuka organica hraneste si hidrateaza buzele beneficiind de binecunoscutele beneficii ale mierii de manuka organice si active (OMA) igredient ce se combina armonios cu proprietatile emoliente ale untului de shea.