Balsam de buze cu ulei de marula 10g

2381

nou

Balsamul de buze cu ulei de marula hidrateaza si hraneste pielea delicata a buzelor, eliminand senzatia de buze crapate si uscate.

In stoc

15,99 lei cu TVA

Balsamul de buze cu ulei de marula hidrateaza si hraneste pielea delicata a buzelor, eliminand senzatia de buze crapate si uscate. 

 

Cum functioneaza:
Continutul intens regenerant al uleiului de marula, ceara de candelila si vitamina E ajuta la regenerarea buzelor crapate si la recapatarea aspectului lor neted.
Totodata, asigura un nivel optim de hidratare si la mentinerea aspectului sanatos al buzelor.


Efect:
Mici particule aurii stralucesc in formula transparenta a balsamului. Dupa aplicare, balsamul confera un aspect natural de luminozitate si luciu.
Te vei indragosti de acest balsam, chiar de la prima aplicare.


Mod de aplicare:
Raspanditi balsamul uniform pe buze, repetand procesul dupa cum este necesar. Balsamul este potrivit pentru ingrijirea pe tot parcursul anului.


Tara de provenienta: Polonia


Testat dermatologic

Produse asemănătoare

28,49 lei

Acest balsam de buze Queen of the hive (regina stupului) inbogatit cu miere de manuka organica hraneste si hidrateaza buzele beneficiind de binecunoscutele beneficii ale mierii de manuka organice si active (OMA) igredient ce se combina armonios cu proprietatile emoliente ale untului de shea.