Ser reparator profesional Nano Xtreme pentru fata, gat si decolteu zi/noapte 30ml

2149

nou

Professional Repair Serum face, eyes, neck and decollte; day/night 30ml Ser reparator profesional Nano Xtreme pentru fata, gat si decolteu zi/noapte 30ml Serul profesional reparator reintinereste in mod radical tenul matur.

Acest produs nu se mai află pe stoc

38,65 lei cu TVA

NANO CELL XTREME Professional Repair Serum face, eyes, neck and decollte; day/night 30ml

Ser reparator profesional Nano Xtreme pentru fata, gat si decolteu zi/noapte 30mlSerul profesional reparator reintinereste in mod radical tenul matur. Penetreaza profund si rapid pielea, activeaza rapid procesele de renastere si reconstructie a celulelor stem din epiderma. De asemenea stimuleaza producerea de tinere noi celule care ajuta la restructurarea pieleii redandu-i tineretea, vitalitatea si luminozitatea. Inhiba in mod eficient formarea ridurilor, in timp ce le netezeste si reduce pe cele existente. Confera fermitate si tinerete structurii pielii, ilumineaza zonele cu probleme pigmentare si hraneste intens si in profunzime pielea, incepand din interior.

Mod de actiune: Efect spectaculos antirid datorita ingredientelor:

Celule stem botanice PHYTO CELL TEC™ din ARGAN incluse in lipozomi au abilitatea de a penetra precis si in profunzime pielea. Este un element activ unic care actioneaza atat la suprafata epidermei, cat si in straturile din profunzime, stimuland productia de noi celule tinere. Intarzaie imbatranirea celulelor, le revitalizeaza, regenereaza si invioreaza, inhiband formjarea noilor riduri si reducerea celor existente.

Acid hialuronic cu greutate moleculara mica– cea mai recenta si eficienta forma a acestuia agent de hidratare. In contrast cu alte forme de acid hialuronic particulele cu greutate moleculara mica sunt capabile sa penetreze mai bine si mai in adancime in straturile pielii. Ca rezultat pielea esre intens hidratata din interior, vizibil mai fina, ferma si elastica.

Acizi AHA hidrateaza, catifeleaza, ofera fermitate, lumineaza zonele cu probleme pigmentare si stimuleaza productia de ceramide, a carei lipsa din piele duce la formarea ridurilor.

Efect

Catifeleaza, ofera suplete si aspect perfect omogen si catifelat pielii care devine plina de vitalitate si luminoasa. Ridurile de pe fata si din jurul ochilor sunt vizibil reduse, zonele intunecate de sub ochi sunt iluminate, iar conturul fetei recastiga o forma frumoasa.

Mod de aplicare:

Aplicati cateva picaturi de ser si masati pe suprafata tenului, in jurul ochilor, pe gat si decolteu in fiecare dimineata si seara. Aplicati apoi cremele Nano CellXtreme.


Produse asemănătoare