Ser de corp regenerant cu alge marine 200 ml

2442

nou

Acest ser-crema de corp se bazeaza pe compozitia speciala a ingredientelor active hidratand toate tipurile de piele, in special pielea foarte uscata.

In stoc

22,66 lei cu TVA

Acest ser-crema de corp se bazeaza pe compozitia speciala a ingredientelor active hidratand toate tipurile de piele, in special pielea foarte uscata.Contine: Chlorella vulgaris - concentreaza minerale din apa de mare si completeaza deficitele locale în epiderma, precum si sporeste reactii biochimice normale în celule, restabileste functionarea lor corecta, Ulei de microalge - ulei natural, bogat in omega- 3 de tip de acid DHA si tocoferoli (derivați de vitamina E), confera pielii multe efecte benefice: reface pierderea de umiditate si ingrediente nutritive, imbunatateste fermitatea si elasticitatea pielii, inhiba procesele de imbatranire a pielii si Extract de Apa de mare. 

Efecte: ofera o regenerare optima a pielii, îmbunatateste starea sa, confera fermitate si elasticitate, catifeleaza si netezeste pielea. Formula acestui lapte de corp se aplica usor pe piele, se absoarbe rapid lasand-o regenerata si hranita.

 

Mod de utilizare: Masati serul pe pielea intregului corp.

Produsul este destinat utilizarii pe tot parcursul anului.

 

Testat dermatologic.

 

Tara de origine: Polonia

Produse asemănătoare