Lapte de Corp Regenerant cu Alge Marine 200ml

2471

nou

Pentru toate tipurile de piele, in special pielea foarte uscata Hidrateaza Corallina Officinalis Ulei de microalge Concentrat de apa de mare Laptele de corp regenerant cu alge marine combina intr-o formula unica proprietatile unui lapte de corp cu cele ale uleiurilor pretioase si delicate.

In stoc

23,99 lei cu TVA

Pentru toate tipurile de piele, in special pielea foarte uscata

Hidrateaza

Corallina Officinalis

Ulei de microalge

Concentrat de apa de mare

Laptele de corp regenerant cu alge marine combina intr-o formula unica proprietatile unui lapte de corp cu cele ale uleiurilor pretioase si delicate. Compozitia speciala a ingredientelor active, formeaza formula speciala marina de "hrana pentru piele", care hraneste si regenereaza toate tipurile de piele, in special pielea foarte uscata.

Proprietati si beneficii:

Laptele de corp contine:

Iarba de corali Corallina officinalis – sunt concentrate minerale din apa de mare, care ajuta la repararea epidermei si imbunatateste reactiile biochimice normale din celule, restabilind functionarea lor corecta.

Ulei din microalge – este un ulei natural, bogat in omega 3 de tip DHA si tocoferoli (derivati de Vitamina E). Acest ulei ofera pielii multe efecte benefice si anume: ajuta la retinerea umiditatii si impiedica pierderea acesteia , imbunatateste fermitatea si elasticitatea pielii, inhiba procesele de imbatranire prematura a pielii.

Concentrat din apa de mare – este bogat in micro si macro elemente, care ajuta la revitalizarea pielii si o hraneste si detoxifica.

Efect:

Laptele de corp asigura o regenerare optima a pielii, imbunatateste fermitatea si elasticitatea pielii, o netezeste si hidrateaza. Formula sa uleioasa se intinde foarte usor pe piele, se absoarbe rapid, lasand pielea regenerata si hranita.

Prin aplicarea acestei lotiuni, ii daruiesti corpului tau o bogatie de ingrediente marine si iti vei invalui trupul intr-o aroma minunata cu note calde uleioase.

Mod de utilizare:

Cantitatea dorita de lapte se distribuie uniform pe tot corpul si se maseaza pana aceasta intra in piele.

Produsul este destinat folosirii pe intreaga perioada a anului.

Tara de origine: Polonia

Testat dermatologic

 

Produse asemănătoare