GOLDEN OILS Ulei Baie/Dus Fermitate cu Uleiuri Pretioase de Babassu, Passiflora si Fistic 250ml

2286

nou

GOLDEN OILS Ultra Firming Body Oil (Babassu, Passiflora, Pistachio) GOLDEN OILS Ulei Baie/Dus Fermitate cu Uleiuri Pretioase de Babassu, Passiflora si Fistic 250ml  Acesta conține adevărata putere a uleiurilor esențiale prețioase de infrumusetare.

Acest produs nu se mai află pe stoc

23,99 lei cu TVA

GOLDEN OILS Ultra Firming Body Oil (Babassu, Passiflora, Pistachio)

GOLDEN OILS Ulei Baie/Dus Fermitate cu Uleiuri Pretioase de Babassu, Passiflora si Fistic 250ml

 Acesta conține adevărata putere a uleiurilor esențiale prețioase de infrumusetare. Aceasta formula nutritiva bogata se bazează pe proprietatile de regenerare si reconditionare ale uleiurilor pretioase din cel mai indepartat colt al globului: Ulei de Babassu, Ulei de Passiflora si Ulei de Fistic.Uleiul se armonizează cu pH-ul natural al pielii si efectul sau de întărire previne uscarea pielii. În contact cu apa, produsul creează o spumă moale si delicata, invaluind corpul cu un miros placut cu note calde de uleiuri pretioase.

Rezultate:

Ulei de Babassu – contine 70% lipide, iar fitosterolii furnizati pielii, stimuleaza sanatatea acesteia si producerea de celule. Datorita continutului bogat de vitamina E, are un efect puternic de anti-imbatranire.

Ulei de Passiflora - contine aminoacizi, vitamine și minerale, ideal pentru pielea care are nevoie de regenerare intensiva, imbunatatind starea acesteia.

Ulei de Fistic – are un efect puternic anti-îmbătrânire, calmeaza perfect pielea lasand-o moale la atingere, are proprietăți hidratante si previne pierderea de apa prin piele.

Mod de utilizare: Turnati dupa nevoie uleiul de dus pe burete sub jet de apa, sau in palme apoi aplicati pe pielea umezita si clatiti complet.

Mod de prezentare: 250ml

Tara de origine: Polonia

Testat dermatologic

Produse asemănătoare