Glucosamine MSM Complex (Shellfish Free) 60tablete

2070

nou

Complex Glucozamină MSM /Glucosamine MSM Complex 60 tabs.(fără conținut de crustacee shellfish free) O combinație eficientă de hidroclorură de glucozamină, MSM, vitamina C, mangan, extracte de ghimbir și salcie.

Acest produs nu se mai află pe stoc

99,19 lei cu TVA

Complex Glucozamină MSM /Glucosamine MSM Complex 60 tabs.
(fără conținut de crustacee shellfish free)O combinație eficientă de hidroclorură de glucozamină, MSM, vitamina C, mangan, extracte de ghimbir și salcie. Asigură substanțe importante în formarea cartilajelor sănătoase, cu acțiune antiinflamatoare și analgezică. Este utilă în caz de osteoartrită. Este o formulă ideală pentru vegani sau persoane cu alergii la crustacee. 

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, trei (3) tablete pe zi, preferabil în timpul mesei.

Trei (3) tablete asigură: 
Hidroclorură de glucozamină 1500 mg ce asigură: 
Glucozamină 1425 mg, MSM (sub formă de metilsulfonilmetan) 1000 mg, Vitamina C (sub formă de ascorbat de calciu) 100 mg, Extract de ghimbir 4:1 (Zingiber officinale) [rădăcină] (echivalentul a 432 mg de rădăcină de ghimbir) 108 mg, Extract de Salcie 5:1 (Salix alba) [scoarță] (echivalentul a 500 mg de pudră de salcie) 100 mg, Mangan (sub formă de bisglicinat†) 5 mg 

Ambalaj: 60 tablete

Produse asemănătoare

75,93 lei

5-hidroxitriptofan se utilizează pentru a atenua stresul și anxietatea, pentru a îmbunătăți starea de spirit, a atinge sațietatea și a spori concentrarea, fiind un precursor direct al serotoninei.