Chelated Calcium 100 tablete

2325

nou

Calciu cu biodisponibilitate ridicată, sub formă chelată, produs cu atenție prin metoda unică patentată Albion.

Acest produs nu se mai află pe stoc

67,85 lei cu TVA

Calciu cu biodisponibilitate ridicată, sub formă chelată, produs cu atenție prin metoda unică patentată Albion. Este util pentru întărirea oaselor, stimularea sistemului nervos, a celui muscular, cât și pentru menținerea sănătății cardiovasculare.

Produsul poate fi consumat de vegetarieniMod de administrare: A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, între trei (3) și șase (6) tablete pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandărilor medicului sau farmacistului.

Trei (3) tablete asigură:

Calciu (sub formă de bisglicinat, carbonat) 500mg, 63%VNRProducător: Solgar Inc., SUA

Aleg SOLGAR deoarece:

  • Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea!

  • Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale

  • Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic

  • Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie

  • Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie

  • Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor

  • Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

  • Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

  • Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.

Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.

Produsele solgar nu contin zaharuri, sare, amidon, drojdie, porumb, soia, grau, gluten sau lactoza, putand fi consumate de vegani sau vegetarieni.

Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.

Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj!


 

Produse asemănătoare

75,93 lei

5-hidroxitriptofan se utilizează pentru a atenua stresul și anxietatea, pentru a îmbunătăți starea de spirit, a atinge sațietatea și a spori concentrarea, fiind un precursor direct al serotoninei.