Krill Omega 3 500mg 30cps

2272

nou

Krill-ul Euphasia Superba este una dintre cele mai mari biomase din lume.

In stoc

71,28 lei cu TVA

Krill-ul Euphasia Superba este una dintre cele mai mari biomase din lume.

Krill-ul trăiește în apele reci și nepoluate ale Antarcticii și se hrănește cu plancton.

Suplimentul nutritiv KRILL OIL OMEGA3 de la myelements furnizează ulei pur de la Krill-ul antarctic Euphasia Superb, care reprezintă o sursă naturală, bogată în omega-3 acizi grași esențiali sub forma de fosfolipide.Caracteristica cheie a KRILL OIL OMEGA3 este concentrația ridicată a acizilor grași omega-3 sub forma de fosfolipide, precum și prezența antioxidantului puternic astaxantină. Formularea de mai sus contribuie la utilizarea directă a Krill Oil Omega 3 de corpul uman, maximizând beneficiile acestuia.

Beneficiile uleiului de Krill sunt numeroase, dovedite științific.

Uleiul de krill poate reduce colesterolul mărit la adulți, protejând sănătatea cardiovasculară, poate atenua simptomele sindromului premenstrual și cele ale menopauzei, poate îmbunătăți funcțiile cognitive și poate ajuta la atenuarea simptomelor artritei și a inflamațiilor.

Tot așa este important de subliniat proprietățile antioxidante ale uleiul de Krill datorate antioxidantului natural astaxantină.

Astaxantina protejează uleiul de Krill de efectul oxidării și mărește rolul lui benefic prin combaterea radicalilor liberi din corp. Suplimentul nutritiv KRILL OIL OMEGA3 de la myelements vine în formă de capsule mici gelatinoase moi de culoare roșie care pot fi administrate ca supliment nutritiv pentru adulți, una sau două capsule pe zi, preferabil în timpul mesei, sau după recomandarea medicului.

KRILL OIL OMEGA3 este disponibil în pachete cu 30 & 60 de capsule gelatinoase moi.

În mod obișnuit o (1) capsulă gelatinoasă moale conține: Ulei de Krill 500 mg care furnizează: Fosfolipide din Krill 225 mg Omega 3 acizi grași 125 mg EPA 60 mg DHA 35 mg Astaxantină 55 μg

Produse asemănătoare

75,93 lei

5-hidroxitriptofan se utilizează pentru a atenua stresul și anxietatea, pentru a îmbunătăți starea de spirit, a atinge sațietatea și a spori concentrarea, fiind un precursor direct al serotoninei.