Nou Promoție!
PACHET SUPER PLUS

PACHET SUPER PLUS

SUPER-PLUS-PACK

nou

Pachetul contine exclusiv pachete bio/ecologice. Pachetul contine o felicitare tip carte postala, pe care putem scrie un mesaj personalizat conform cerintelor dvs. Pachetele pot fi livrate direct la adresa solicitata (cost transport 23 lei).

99,00 lei cu TVA

-12,78 lei

111,78 lei cu TVA

Pachetul contine:

  • Aronia Original - Vin Bio de Aronia cu Mirodenii, 0,75L
  • De Rit Organics - Chec Bio din secara integrala cu miere, 300g
  • Ceai Bio de Craciun Yogi Tea, 37,4g
  • Ciocolata neagra BIO cu scortisoara Chocolates Sole, 100 gr
  • Cafea BIO 100% arabica, 250g
  • Biovegan - Coaja de portocala Bio rasa, 9 g
  • Bonus! Carte postala cadou pe care poti scrie mesajul tau pentru destinatar.

Pachete Cadou Corporate Craciun – exclusiv BIO
Sarbatoarea Craciunului este cea mai asteptata perioada din an datorita semnificatiei ei speciale. Frumusetea sarbatorii este data si de prilejul de a oferi si primi cadouri de la cei dragi, angajati si parteneri de afaceri.

Daca sunteti in cautare de pachete cadou de Craciun, BioEra a pregatit pentru voi in premiera cateva variante de pachete cu produse exclusiv BIO. Pachetele de Craciun contin produse atent selectionate din gama noastra de distributie, si sunt grupate pe categorii in functie de buget: de la 49 lei pana la 499 lei.

BioEra pune la dispozitia dvs. Colectia Cadouri Corporate de Craciun, ideale pentru cei care doresc sa-si surprinda familia, prietenii, partenerii de afaceri sau angajatii, cu un cadou de Craciun deosebit, care sa reflecte afectiunea si grija.

Cadourile pentru Craciun pregatite de BioEra reprezinta cu certitudine o alegere potrivita, ele vor fi primite cu surpriza si recunostinta, datorita diversitatii si calitatii produselor.