Electrocasnice de bucătărie  Există 58 produse.

Electrocasnice de bucatarie

Comanda chiar acum electrocasnice de bucatarie si beneficiezi de preturi avantajoase la produse de cea mai buna calitate. Bioera are grija de bucataria ta!

Storcătoare

Storcatoare

Storcatoarele de fructe si legume de la Bioera au un consum redus de energie, cu motor puternic, ideale in orice bucatarie. Comanda acum la preturi accesibile!

Blendere

Blendere

Blenderele de la Bioera au un consum redus de energie, cu un motor puternic, ideale in orice bucatarie. Comanda chiar acum la cele mai accesibile preturi!

Filtre de apă

Filtre de apa

Acum poti bea cea mai pura apa, cu ajutorul filtrelor de apa de la Bioera, chiar acasa la tine. Comanda chiar acum si beneficiaza de preturile avantajoase!

Shakere

Shakere

Shakerele de la Bioera sunt solutia ideala pentru amestecul bauturilor nutritive. Comanda chiar acum si beneficiaza de cele mai accesibile preturi online!

Aparat lapte/iaurt

Aparat lapte/iaurt

Cu aparatele pentru iaurt de la Bioera, va puteti prepara propriul iaurt consistent si gustos. Gustul este superior iaurturilor din productia industriala.

Fierbatoare si ceainice

Fierbatoare si ceainice

Cu ajutorul fierbatoarelor si ceainicelor de la Bioera, iti poti prepara si savura ceaiul preferat, in confortul propriei tale case. Comanda chiar acum!

Mori de cereale

Mori de cereale

Acum iti poti macina cerealele in confortul propriei case, cu ajutorul morii de cereale de la Bioera. Comanda chiar acum si beneficiezi de un pret avantajos!

per pagină
Produsele de la 1 la 9 din 58