Cosmetice bio pentru maini

Cosmetice bio pentru maini din produse 100% ecologice si tratamente corporale cu extracte din plante naturale. Ai grija de mainile tale cu produsele Bioera!

Există 17 produse.

per pagină
7,89 lei

Este o cremă naturală, pentru îngrijirea mâinilor, a cărei formulă îmbină ingrediente atent selectate care oferă protecție și hidratare. Spre deosebire de alte parti ale corpului, mâinile prezintă foarte puține glande sebacee, ceea ce explică faptul că pielea se usucă mult mai ușor. Mai ales în sezonul rece, din pricina temperaturilor scăzute, pielea...

24,09 lei

crema bio hipoalergenica pe baza de apa termala Jonzac, cu efect imediat de nutritie a pielii uscate si deteriorate a mainilor.

28,74 lei

Este o crema de maini bio emolienta, hranitoare si reparatoare pentru maini cu piele uscata si deteriorata. Placuta la atingere, cu o aroma orientala, vanilata.

25,23 lei

Crema de maini Antioxivita 50ml

82,02 lei

Dezinfectant ecologic pentru maini 1L Sonett

35,09 lei

Dezinfectant ecologic pentru maini 300ml Sonett

15,37 lei

Mainile sunt instrumentul principal de explorare a lumii si cunoastere a mediului inconjurator. Pastreaza-le curate prin folosirea unui dezinfectant care sa protejeze pielea si care in acelasi timp sa tina la distanta microbii.

Produsele de la 1 la 9 din 17