Vitamine

Vitamine din ingrediente 100% naturale care aduc beneficii organismului, doar la Bioera. Comanda acum si profita din plin de preturile noastre avantajoase!

Există 19 produse.

per pagină
44,63 lei

ArgiMax este un argint coloidal concentrat, stabilizat cu pectină. Acesta este motivul pentru care acest produs are un preţ extrem de scăzut, el nefiind un produs electrocoloidal, ci unul care conţine stabilizatori naturali (pectină). 

28,81 lei

AquaNano Cristal ese un sortiment de argint coloidal incolor, și cu un gust metalic mult mai puțin pronunțat decât argintul coloidal Protect sau Forte. Din acest motiv poate fi utilizat cu ușurință de către persoanele mult mai sensibile, precum copiii 

151,93 lei

Colagen lichid, îmbogățit cu acid hialuronic, vitamina A, complexul B, vitamina C și zinc.

26,82 lei

ESTER-C EFERVESCENTE / ESTER-C effervescent 1000mg tabs.

13,41 lei

Absorbție mai rapidă Ușor de înghițit IMMUNEED este un complex de echinaceea și soc, îmbogățit cu vitaminele C, D3 și zinc, care întărește și stimulează sistemul imunitar.

9,02 lei

Pentru stimularea sistemului muscular și a sistemului nervos, crampe, stres Magneziul ajută la sănătatea sistemului muscular și a sistemului nervos.

16,25 lei

Multivitamine în tablete efervescente cu gust plăcut de căpșuni.

12,88 lei

Colecalciferol cunoscut sub numele de vitamina D3 sau "vitamina soarelui", este produsă în mod natural în organism, endogen, prin expunerea la soare.

137,59 lei

L-carnitina este de fapt o dipeptidă un aminoacid format din doi alți aminoacizi esențiali, respectiv metionina și lizina.

Produsele de la 1 la 9 din 19