Munay-Ki sunt noua ritualuri de initiere care au fost transmise din timpuri imemoriale, ajungand sa fie folosite in medicina traditionala din America.

Ritualul 1: Ritualul Vindecatorul. Acest cadou initiaza un curent bland de vindecare in campul tau de energie luminoasa. Acesta va conecteaza la o linie de Earthkeepers din trecut care vin si va ajuta in vindecarea voastra. Se declanseaza, de asemenea, si un proces energetic care va trezeste capacitatea de a duce cu usurinta si altora, vindecarea si frumusetea.

Ritualul 2: Benzile de putere. Aceste benzi de protectie se instaleaza intr-un camp de energie luminoasa care va inconjoara corpul. Ele actioneaza ca niste filtre, astfel incat chiar si energia „negativa” este defalcata si suntem deschisi pentru a primi energia care ne poate hrani campul in loc sa il afecteze.

Ritualurile 1 si 2 reprezinta conditii premergatoare pentru a primi ritualurile 3 si 4.

Ritualul 3: Ritualurile Harmony, in care primiti energia a sapte forte arhetipale, sapte forte ale naturii care ajuta la vindecarea si intarirea dumneavoastra.

Ritalul 4: Ritualurile vazatorilor. In acest proces se instaleaza filamente de lumina care se extind de la cortexul vizual la partea din spate a capului pentru al treilea ochi si inima. Acest lucru va trezeste capacitatea de a percepe lumea invizibila. Multi au descoperit ca la cateva luni de la primirea ritualului vazatorilor au fost capabili sa perceapa lumea de energie din jurul lor.

Ritualul 5: Ritualul Daykeeper. Daykeeper poate apela la puterea altarelor antice pentru a vindeca si a aduce echilibru in lume. Acest ritual este o transmisie energetica care va conecteaza la legatura din trecut, si echilibreaza energiile masculine si feminine  atat pentru barbati cat si pentru femei.

Ritualul 6: Ritualul Wisdomkeeper ofera darurile divinitatii masculine. In lumea noastra occidentala suntem rasplatiti atunci cand putem fi solitari, concentrati, liniari si critici in gandire. Pana acum acest lucru a venit fara indrumarea conectivitatii si hranirii divinitatii feminine, dar s-a creat un spatiu ideal pentru lacomie, abuz al mediului inconjurator si razboaie. Daca planeta noastra isi vindeca partea feminina, va fi din ce in ce mai putin spatiu pentru abuz.

Ritualul 7: Ritualul Earthkeeper. Acest ritual va conecteaza la o linie de arhangheli care sunt gardienii galaxiei noastre. Earthkeepers, care sunt ispravnicii intregii vieti pe Pamant, intra sub protectia directa a acestor arhangheli si pot chema puterea atunci cand au nevoie de ea pentru a vindeca si a echilibra o situatie.

Ritualul 8: Ritualurile Starkeeper. Al 8-lea ritual a fost numit, uneori, responsabilizarea devenirii noastre. In Quechua, acesta este numit „Mosok Karpay”, ceea ce inseamna pur si simplu „noua” putere.

Ritualul 9: Creatorul ritualurilor – extinde teritoriul de influenta si administrare. Poti avea administrarea numai daca te identifici cu Creatorul.